TRY trenger flere bra folk.

Lyst til å jobbe med strategisk kommunikasjon i Årets Byrå?

TRY Råd er TRY-husets rådgivnings- og kommunikasjonsbyrå. Vår kjernekompetanse er strategisk kommunikasjon innen områder som analyse, samfunnskontakt, virksomhetskommunikasjon, merkevare- og identitetsprosesser, medietrening, og krisehåndtering. Vi opplever sterkt økende etterspørsel og ønsker å styrke kapasiteten med 1-3 rådgivere.

Vår ambisjon er å bli blant Norges beste kommunikasjonsbyråer og nå er vi på jakt etter sultne og allsidige talenter med noen års relevant erfaring. Vi søker mennesker med god forretningsforståelse, sterk interesse for kommunikasjonsfaget og ekte samfunnsengasjement.

I TRY Råd vil du fra dag én få oppgaver som innebærer direkte prosjektansvar. Som rådgiver hos oss vil arbeidsdagen i stor grad preges av å å jobbe med prosjekter i skjæringspunktet mellom teknologi, strategi og kreativitet. Du vil ha selvstendig ansvar for alt fra å definere prosjektene til å utarbeide strategier for kommunikasjon og samfunnskontakt, lage og gjennomføre PR-planer og utvikle integrerte kampanjer sammen med resten av TRY-huset.

Du som søker, har trolig følgende profil:

  • 1-3 års arbeidserfaring
  • God forretningsforståelse
  • Gode strategiske og analytiske egenskaper
  • Forståelse og interesse for den digitale utviklingen innen kommunikasjon og mediebransjen
  • Er selvgående og jobber selvstendig med oppgaver du får eller tar
  • Utdanning på Mastergradsnivå innen økonomi og markedsføringsfag eller journalistikk og kommunikasjon
  • Lyst og evne til å jobbe teambasert i et kreativt miljø med høyt tempo og mulighet for utvikling og påvirkning
  • God skriftlig fremstillingsevne og gode ferdigheter i utarbeidelse av presentasjoner i Keynote og/eller Powerpoint
  • Gode språkkunnskaper, flytende norsk og engelsk

Som ansatt på TRY-huset vil du i stor grad få anledning til å forme din egen arbeidshverdag og videreutvikle deg sammen med noen av bransjens flinkeste folk.
Søknad (maks 300 ord) med CV sendes til Kristine Eikenes på e-post: kristine@try.no tlf: 922 52 352 eller partner Bård Hammervold, e-post: bard.hammervold@try.no, tlf.: 995 83 120.

Om TRY-huset
I 2018 ble TRY kåret til Årets byrå for 16. året på rad i konkurranse med andre norske reklame-, PR-, teknologi- og mediebyråer. TRY-huset i Øvre Slottsgate 8 består av TRY Reklamebyrå, teknologibyrået TRY Apt, det digitale mediebyrået TRY Opt og kommunikasjonsbyrået TRY Råd. TRY er Norges største kommunikasjonsmiljø med mer enn 160 spesialister innenfor strategisk kommunikasjon, rådgivning, konsept- og idéutvikling, teknologi, innholdsmarkedsføring, CRM, digitale medier, design og grafisk produksjon.